Acasă Educatie Sorin Campeanu: În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri...

Sorin Campeanu: În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri sunt următoarele: 237.000 de elevi, respectiv 286.000 de elevi nu au avut acces la mijloace informatice, respectiv internet.Este esenţial să putem relua şcoala în format fizic pentru a evalua ce pierderi au înregistrat elevii, nu din perspectiva a ceea ce a predat profesorul, ci din perspectiva a ceea de a asimilat elevul

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a declarat duminica seara la Antena 3 referitor la scoala online ca in total sunt 237.000 de elevi, repsectiv 286.000, care nu au acces la internet. Acesta a spus ca este esentiala reluarea curusurilor in format fizic pentru a evalua ce pierderi au inregistrat elevii, insa nu din perspectiva predarii profesorului, ci din persecptiva a ceea ce a asimiliat elevul in perioada pandemiei cand socala a fost facuta online.

„Sunt 7203 şcoli în România, care trebuie să fie chestionate prin intermediul sistemului informatic integrat. În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri sunt următoarele: 237.000 de elevi, respectiv 286.000 de elevi nu au avut acces la mijloace informatice, respectiv internet”, a afirmat ministrul Educaţiei duminică, într-o intervenţie la Antena 3. Asta, deși fostul ministru al Educației, Monica Anisie, alături de fostul premier, Ludovic Orban, spuneau că toți elevii fac școală online.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here