- Advertisement -
AcasăEducatieSorin Campeanu: În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri...

Sorin Campeanu: În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri sunt următoarele: 237.000 de elevi, respectiv 286.000 de elevi nu au avut acces la mijloace informatice, respectiv internet.Este esenţial să putem relua şcoala în format fizic pentru a evalua ce pierderi au înregistrat elevii, nu din perspectiva a ceea ce a predat profesorul, ci din perspectiva a ceea de a asimilat elevul

- Advertisement -

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a declarat duminica seara la Antena 3 referitor la scoala online ca in total sunt 237.000 de elevi, repsectiv 286.000, care nu au acces la internet. Acesta a spus ca este esentiala reluarea curusurilor in format fizic pentru a evalua ce pierderi au inregistrat elevii, insa nu din perspectiva predarii profesorului, ci din persecptiva a ceea ce a asimiliat elevul in perioada pandemiei cand socala a fost facuta online.

„Sunt 7203 şcoli în România, care trebuie să fie chestionate prin intermediul sistemului informatic integrat. În momentul de faţă, raportările la nivelul zilei de vineri sunt următoarele: 237.000 de elevi, respectiv 286.000 de elevi nu au avut acces la mijloace informatice, respectiv internet”, a afirmat ministrul Educaţiei duminică, într-o intervenţie la Antena 3. Asta, deși fostul ministru al Educației, Monica Anisie, alături de fostul premier, Ludovic Orban, spuneau că toți elevii fac școală online.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications