- Advertisement -
AcasăEducatieSorin Campeanu: Învăţământul simultan este o nenorocire, dar este o problemă cronică...

Sorin Campeanu: Învăţământul simultan este o nenorocire, dar este o problemă cronică a învăţământului românesc. Învăţământul simultan trebuie să dispară, o spun cu toată răspunderea /Sunt sceptic referitor al scoala online, sunt copii care nu au aceeas la mijloace infromatice dar si unii copii care stau in aceeasi incapere cu frati sau parinti in timpul scolii online, ceea ce este deranajant

- Advertisement -

Ministrul Educatiei,Sorin Campeanu, a declarat marti seara la Antena 3 ca „invatamantul simultan este o „nenorocire care trebuie sa dispara” si a l-a descris drept „o problema cronica a invatamanuluir oamensc”. Aceasta spus ca insa ca in prezent este greu sa se faca referme din cauza actualei crize provocate de pandemia de coronavirus. Referitor la invatamantul online, ministrul a spus ca acesta este dezavantajos in primul rand pentru copii care nu au acees la mijloace informatice, dar si pentru copii care sunt nevoiti sa faca socala online in aceeasi incapere cu parintii.

”Învăţământul simultan este o nenorocire, dar este o problemă cronică a învăţământului românesc. Nu ştiu de situaţii în care, în vremuri de criză, să se facă reforme care să vină într-un cadru propice. Şi, totuşi, trebuie să se facă lucrul acesta. Învăţământul simultan trebuie să dispară, o spun cu toată răspunderea”, a afirmat Sorin Cîmpeanu la Antena 3.

In ceea ce priveste educatia online, el s-a arătat sceptic cu privire la calitatea învăţământului în online acolo unde elevii nu au acces la mijloace informatice, dar şi acolo unde un copil este nevoit să împartă spaţiul cu fraţi sau părinţi în timpul şcolii online. Ministrul Educaţiei a mai afirmat că ”este foarte greu şi ca profesor să predai unei clase, unui ecran negru, este demotivant”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications