- Advertisement -
AcasăPoliticaSorin e pregatit sa faca revolutie: „În următorii 10 ani vorbim de...

Sorin e pregatit sa faca revolutie: „În următorii 10 ani vorbim de un plan investițional pe transporturi, pe toate tipurile de transporturi, de 73 de miliarde de euro. Este absolut necesar ca România să facă un salt în dezvoltarea sa”

- Advertisement -

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a declarat sambata dupa amiaza, ca este pregatit sa faca revolutie in materie de infrastrctura in Romania. Acesta a declarat ca in urmatorul deceniu va exista un plan investitional pe transporturi in valoarea de 73 de miliarde de euro.

„În următorii 10 ani vorbim de un plan investițional pe transporturi, pe toate tipurile de transporturi, de 73 de miliarde de euro. Este absolut necesar ca România să facă un salt în dezvoltarea sa, și acest lucru se poate cel mai bine prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Acest plan investițional a fost la Bruxelles, au avut cîteva observații, de ieri acest plan investițional este pe site-ul ministerului Transporturilor, în transparență publică, urmând ca până la sfârșitul anului să-l adoptăm prin hotărâre de Guvern. Avem un Master Plan adoptat în 2016, avem un plan investițional pe baza acelui Master Plan, foarte multe planuri făcute în 30 de ani, desene, cretă pe tablă, mult, mult mai puține lucruri făcute practic”, a declarat ministrul, într-o conferință de presă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -