- Advertisement -
Acasă Politica Sorin Grindeanu isi pregateste revenirea in PSD! Fostul premier si-a mustrat colegii...

Sorin Grindeanu isi pregateste revenirea in PSD! Fostul premier si-a mustrat colegii de fata cu Ciolacu: Figurile foarte uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate! „Resursa umană la nivelul conducerii PSD în acestă perioadă a fost slabă, prost pregătită! Dacă nu dorim ca PSD să devină tot mai irelevant pe scena politică, este nevoie de o reforma!

- Advertisement -

Sorin Grideanu da de inteles ca revine in PSD, si nu oricum, ci in prima linie. Cel putin, asta ne-a dat de intels conferinta de prsa la care au participat printre altii si Marcel Ciolacu alaturi de fostul bun prieten al lui Dragnea, baronul Paul Stanescu.

Discrsul lui Grrindenau a fost unul cum de putin ori auzim in PSD, mai ales in actualul PSD, in sensul in care Grindeanu a criticat cu exemple concrete cateva lucruri care nu ii convin cum merg in PSD, punand accent pe o reforma la nivelul conducerii dar si in teriroriu. Grideanu spune ca daca PSD nu doreste sa devina tot mai irelevant pe scena politica, ca aceste scimbari trebuie facute.

Reamntim in acelasi timp ca revenirea fostului premier in PSD nu e batuta in cuie, mai ales ca Grideanu, dupa ce nu mai fost premier, in schmbul tacerii in conflictul cu Dragnea, a primit la acel moment postul de sef la ANCOM, unde salariu lui a crescut mult intre timp, ajungand la nu mai putin de 7.000 de euro in prezent.

Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene #PSD Olt, Slatina

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 16 ianuarie 2020

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here