- Advertisement -
AcasăJustitieStelian Ion continua sa ii tina partea pacaliciului Danilet: Danilet nu face...

Stelian Ion continua sa ii tina partea pacaliciului Danilet: Danilet nu face parte din niciun partid politic, ci doar din organizaţii neguvernamentale dar pentru majoritatea din CSM acestea sunt „formaţiuni politice”. Danilet este un om curajos

- Advertisement -

Fostul ministru al Justitite din partea USR, Stelian Ion, continua sa fie aparatorul numarul 1 al judecatorului exclus de doua ori din magistratura din mai putin de 2 luni. Este vorba de pacaliciul fara pereche, Cristi Danilet, cel care reamintim printre altele ca a normalizat ideea de pedofilie si zoofilie. Cu toate ca s-a dovedit a avea exact opusul comportamentului necesar unui judecator, promovandu-si cele mai bizare idei in spatiul public, Stelin Ion il ia foarte in serios si il considera pe acesta un adevarat erou al magistraturii. Desi CSM-ul a decis ca a facut politica, Stelian Ion considera ca nu a facut de asemenea politica prin declaratiile, actiunile si implicatiile sale.

„Judecătorul Cristi Danileţ a fost astăzi sancţionat din nou de CSM, într-o nouă acţiune disciplinară, cu excluderea din magistratură, pe motiv că ar face parte dintr-o ‘formaţiune politică’. De fapt, nici de data asta, judecătorul Danileţ nu a avut basca potrivită: apără independenţa magistraţilor, apără supremaţia dreptului european, este împotriva plagiatorilor din justiţie şi a legilor care permit hărţuirea magistraţilor. Judecătorul nu face parte din niciun partid politic, ci doar din organizaţii neguvernamentale (ONG), dar pentru majoritatea din CSM acestea sunt ‘formaţiuni politice'”, a scris fostul ministru al Justiţiei, pe Facebook.

„De-a lungul timpului, CSM a fost încurajat, tacit sau printr-o atitudine de non-combat, şi de ministrul Cătălin Predoiu, care a pactizat cu echipa antireformistă din CSM, a tăcut când magistraţii care au protestat faţă de legile lui Dragnea şi OUG 13 au fost pe rând luaţi în vizor de Inspecţia Judiciară şi care este mai mult preocupat de cum să-şi păstreze funcţia. Cătălin Predoiu, care şi-a clădit cariera politică pe cărămizile Elenei Udrea, este membru de drept al CSM şi sub ochii lui se duce o veritabilă vânătoare de vrăjitoare împotriva magistraţilor curajoşi”, a completat Stelian Ion.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -