- Advertisement -
AcasăPoliticaStelian Ion il ataca pe Citu dupa ce l-a demis: Șantaj și...

Stelian Ion il ataca pe Citu dupa ce l-a demis: Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului

- Advertisement -

Fostul ministru al Justitiei, Stelian Ion, a ractionat pe pagina sa de facebook, miercuri seara, dupa ce a fost demis de catre Citu din functie. Acesta spune ca in continuare, nici la aceasta ora, nu a fost trimis originalul proiectului PNDL 3 la ministerul Justieie pentru obtinerea avizului. Stelian ion ii raspunde de asemenea premierului care l-a acuzat de santaj in conferinta de presa, spunand ca cel care a practicat santajul e de fapt Citu.

Postarea integrala a lui Stelian Ion: 

„În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.

Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -