- Advertisement -
AcasăPoliticaStelian Ion il ataca pe Citu: ”Premierul Florin Cîţu este foarte activ...

Stelian Ion il ataca pe Citu: ”Premierul Florin Cîţu este foarte activ în bătălia împotriva regulilor democraţiei, încercând să blocheze o moţiune de cenzură. Astăzi, Florin Cîţu a sesizat Curtea Constituţională pentru un presupus conflict între Parlament şi Guvern”

- Advertisement -

Fostul ministru al Justitiei, Stelian Ion, il ataca miercuri seara, pe pagina sa de facebook,la o spatamana dupa ce a fost decapitat de la minister, pe Citu, refeirtor la incercarea de a bloca motiunea de cenzura. Stelian ila cuza pe Citu ca duce o lupta impotriva regulilor demcoratiei.

Postarea integrala a lui Stelian Ion: 

Premierul Florin Cîțu este foarte activ în bătălia împotriva regulilor democrației, încercând să blocheze o moțiune de cenzură. Astăzi, Florin Cîțu a sesizat Curtea Constituțională pentru un presupus conflict între Parlament și Guvern.Când a fost să apere un act adoptat de Guvern, pe care și l-a însușit inițial, și anume proiectul de desființare a SIIJ, Florin Cîțu a stat cuminte în banca lui, nu a făcut nimic să apere și să impună decizia Guvernului în fața UDMR și nici măcar nu le-a cerut parlamentarilor PNL din „echipa câștigătoare” să susțină desființarea SIIJ.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -