- Advertisement -
AcasăPoliticaStelian Ion: Numirea lui Bode interimar la interne O văd ca pe...

Stelian Ion: Numirea lui Bode interimar la interne O văd ca pe un semnal pe care l-a dat unilateral premierul Florin Cîţu că vrea să îndepărteze USR PLUS de la guvernare, protofiliul revenea USR-PLUS

- Advertisement -

Fostul ministru al Justitiei, Stelian Ion, a declarat junralistilror in urma cu scurta vreme ca numirea lui Lucian Bode interimar la Justitie o vede ca pre o incercare a premierului Citu de a scapa de USR-PLUS de la guvernare deoarece ministerul revenea aprtidului condus de Dan Barna.

“O văd nepotrivită din prisma faptului că în urma negocierii care s-a făcut la un moment dat, acest portofoliu revenea USR PLUS. O văd ca pe un semnal pe care l-a dat unilateral premierul Florin Cîţu că vrea să îndepărteze USR PLUS de la guvernare. Este alegerea domniei sale, unilaterală, având şi alţi miniştri în cadrul Guvernului. Nu era mulţumit de activitatea unui ministru, nu era mulţumit de activitatea mea, avea atributul acesta, deşi încălca grav înţelegerea din coaliţie, dar în orice caz, dacă dorea să păstreze coaliţia, trebuia să numească interimar un ministru USR PLUS. Altfel e semnalul că vrea să distrugă această coaliţie”, a afirmat Stelian Ion intrebat fiind cum vede numirea lui Lucian Bode interimat la Justitie.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -