- Advertisement -
AcasăPoliticaStelian Ion spune ca e nemultumit de felul in care merge justitia,...

Stelian Ion spune ca e nemultumit de felul in care merge justitia, insa spune ca se putea si mai raude atat: Oamenii sunt nemultumiti de cum merge justitia, in acelasi timp de multe ori sunt decizii bune! Poate unii spun că mai rău de atat nu se poate, dar, credeti-ma, se poate incomensurabil mai rau de atat!

- Advertisement -

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, este nemultumit de felul in care merge justitia, asta desi este domeniul pe care il patroneaza la Guvern. Acesta spune ca oamenii pot fi pe buna dreptate nemultumiti de justitie, mentioand insa cam „de multe ori” se iau si decizii bune. Acesta a declarat totusi ca prvieste plina a paharului, asigraund-i pe romani in tara in care interlopii sunt stapani peste judete, ca se putea si mai rau de atat, chiar „incomensurabil mai rau de atat”.

”Este o chestiune neplăcută, pentru că sunt vârste destul de mici, chiar înainte de 50 de ani. Se întâmplă să iasă şi înainte de 50 de ani, când sunt în toată puterea (…) Eu aş fi atent şi la ce spun magistraţii şi la ce spune opinia publică. Eu nu pot să arunc în aer tot sistemul judiciar. E simplu să spui. Spui, ai dat legea şi ai plecat şi apoi se alege praful”.

”Oricum sunt nemulţumiţi oamenii de cum merge justiţia în general, nu putem să ne ascundem (…) De multe ori sunt decizii bune, dar ele vin după mult timp, durata proceselor este o problemă, dar, dacă problema de personal se adânceşte, nu o să mai avem justiţie. Poate unii spun că mai rău de atât nu se poate, dar, credeţi-mă, se poate incomensurabil mai rău de atât. Avem multe de îmbunătăţit, dar haideţi să nu stricăm ce avem acum. Atmosfera din sistemul judiciar nu este foarte bună, nu doar din cauza pensiilor speciale”, a mai declarat ministrul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -