- Advertisement -
AcasăJustitieStelian Ion spune că Secția Specială ar trebui desființată până la sfârșitul...

Stelian Ion spune că Secția Specială ar trebui desființată până la sfârșitul anului: Este singura variantă corectă în momentul de față și este și în acord cu solicitările organismelor internaționale, mă refer la GRECO, mă refer la Comisia de la Veneția, dar și Comisia Europeană în cadrul raportului MCV

- Advertisement -

Parlamentarul USR Stelian Ion propune desființarea Secției Speciale până la sfârișitul acestui an, spunând că este singura variantă corectă și în acord cu solicitările organisemlor internaționale, dând exemplu GRECO, Comisia de la Veneția sau Comisia Europeană.

”Din punctul nostru de vedere, desființarea Secției Speciale este singura variantă corectă în momentul de față și este și în acord cu solicitările organismelor internaționale, mă refer la GRECO, mă refer la Comisia de la Veneția, dar și Comisia Europeană în cadrul raportului MCV, practic, au ajuns la aceeași concluzie”.

„O prelungire scade șansele, pentru că e un moment prielnic. Și cei din PSD au declarat că dacă magistrații în majoritatea lor susțin desființarea, vor merge și ei pe desființare, atunci ăsta este momentul cel mai potrivit pentru a ajunge la acest rezultat”, adaugă Stelian Ion.

Reamnitim că Cătălin Predoiu spunea la începtul acestei săptămâni că Secția nu poate fi desfiinâată în acest an iar disctuțile referitoare la desființarea ei urmând să înceapă de anul viitor.

Citește și https://dc360.ro/video-franta-o-noua-zi-fierbinte-la-paris-sindicatele-ies-din-nou-in-strada-traficul-feroviar-si-aerian-ar-urma-sa-fie-afectate-si-doar-o-mica-parte-din-sistemul-de-transport-al-parisului-ar-urma-s/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -