SUA. Lovitură pentru democrați. Donald Trump a autorizat publicarea conversației pe care a avut-o cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski: “Veți vedea că e vorba de un telefon amical și adecvat din toate punctele de vedere. Nicio presiune și, spre deosebire de Joe Biden și fiul său, niciun quid pro quo!”

Donald Trump a anunțat marți că a autorizat publicarea conversației pe care a avut-o cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, în momentul în care democrații iau în calcul lansarea unei proceduri de destituire a președintelui, scrie AFP.

Președintele american este acuzat că a făcut presiuni asupra Ucrainei pentru a fi anchetat fiul lui Joe Biden, care ar putea fi adversarul său la prezidențialele din 2020.

“Sunt în prezent la Națiunile Unite unde reprezint țara noastră, dar am autorizat publicarea mâine (miercuri) a transcrierii complete (…) a conversației telefonice cu președintele ucrainean”, a scris Trump, pe Twitter.

“Veți vedea că e vorba de un telefon amical și adecvat din toate punctele de vedere”, a continuat el. “Nicio presiune și, spre deosebire de Joe Biden și fiul său, niciun quid pro quo!”

“Nu este nimic altceva decât o continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din istorie”, a concluzionat el.

Citește și https://dc360.ro/cumpanasu-candidat-la-prezidentiale-jigneste-absolventii-spiru-haret-la-realitatea-tv-acuzat-fiind-ca-nu-are-studii-superioare-foarte-multi-dintre-cei-care-au-terminat-la-spiru-haret-in-romania-su/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.