- Advertisement -
AcasăPoliticaSURSE Tabara Barna, hotarat sa il decapiteze pe Julien. Barna si apropaitii...

SURSE Tabara Barna, hotarat sa il decapiteze pe Julien. Barna si apropaitii sai au criticat punct cu punct proprunerile lui Ciolos pentru USR. USR-PLUS s-ar putea rupe din nou dupa ce s-au unit relativ recent

- Advertisement -

Surse din cadrul USR reconfrima ca istoria lui Julien in fruntea formatiunii politice s-ar putea sa fie foarte scurta, tabara Barna fiind hotarata sa il dea jos.

Potrivit informatiilor din interiorul formaitunii politce, in cadrul sedintei de ieri, tabara lui Barna a luat la puricat si criticat punct cu punct propunerile lui Ciolos pentru partid, tabara acestuia fiind hotarata sa obtina demisa actualului presedinte.

Alte informatii din cadrul USR vorbesc deja de o posibila rupere in doua a partidului in sensul ca Ciolos si PLUS-ul s-ar putea rupe de USR-ul controlat de Dan Barna, cele doua partide urmand sa functioneze separat inclusiv in Parlament.

Reamintim ca cele doua formatiuni politice au fuzionat oficial la data de 16 aprilie 2021, ceea ce ar insemmna o separare dupa mai putinde 1 an impreuna.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -