- Advertisement -
Acasă Politica VIDEO Sute de imigranti din Orientul Mijlociu au batut crunt fortele de...

VIDEO Sute de imigranti din Orientul Mijlociu au batut crunt fortele de ordine germane trimise sa faca ordine. Imigrantii au lovit fortele de ordine cu sticle in cap. Mai multi politisti au avut nevoie de spitalizare. Imigrantii au vandalizat intreg centrul orasului Frankfurt

- Advertisement -

Imigrantii provoaca din nou probleme in Europa. De data asta in Germania, unde fortele de ordine au fost pur si simplu umilite de catre imigrantii care i-au brutalizat.Violentele asupra politistilor s-au petrecut in orasul Frankfurt. Aproxmativ 3.000 de tineri si-au dat inlanire in centrul oraului la o petrecere inititulata „crorona party” care intr-o piata din oras in lipsa deschiderii discotectilor.

Pe parcursul orelor, marea majoritate a celor prezeinti la „corona partyy” au plecat acasa, ramanand cateva surte de oameni, toti imigranti din Orientul Mijlociu si Africa, care nu rezistat apucaturilor salbatice de la ei de acasa, si s-au luat la bataie intre ei.

Politistii germani au fost chemati sa intervina. La momentul interventiei, fortele de ordine germane au fost luate la bataie in mod violent de catre imigrantii violenti, acestia aruncand cu obviecte violente asupra acestora, inclusiv sticle, randind grav o parte a politistilor, o parte dintre acestia necestiand spitalizare.

In cele din urma, Politia a arestat 39 din sutele de imigranti deventii violenti cu acestia. Politistii germani au relatat presei ca au fost „socati” sa observe cum o parte din imingrangtii care nu sareau la bataie, stateau in schimb pe margine, filmau, ii incurajaul si ii aplaudau pe ceilalti comptratioti imigranti sa ii loveasca pe acestia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here