- Advertisement -
AcasăNoutati interneTineri si nelinistiti. Irina spune ca Liviu i-a dat block si vrea...

Tineri si nelinistiti. Irina spune ca Liviu i-a dat block si vrea sa o uite: „Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”

- Advertisement -

Continua telenovela. Irina Il asteapta pe Liviu, insa fostul lider al PSD-istilor nu mai raspunde. Irina Tanse a declarat intr-un scurt interviu oferit unui ziar de can can ca Liviu i-a dat block si nu ii mai raspunde sub nicio forma la nicun mesaj de cateva saptamani. Aceasta sustine ca fostul sau iubit a inteles totul gresit si ca Liviu s-a lasat influentata de oameni din anturaj care ar fi incercat sa ii desaparta. Ceea ce ar fi pus insa defintiv capac realtiei dintre cei doi, potrivit Irinei, ar fi fost mesajele publicat in presa mondena dintre ea si cel care se presupune a fi fostul sau iubit dinainte de Liviu, mesaje despre care Irina a declarat la momentul respectiv ca ar fi false.

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus Irina Tănase, pentru cancan.ro.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică, a mai spus Irina Tănase, conform Realitatea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications