- Advertisement -
Acasă Politica Tomac avertizeaza PNL-USR ca daca nu introduc in alianta si PMP-ul, atunci...

Tomac avertizeaza PNL-USR ca daca nu introduc in alianta si PMP-ul, atunci Basescu va candida la Capitala „unde va castiga inca un mandat”: Dacă nu se va realiza acest proiect, singurul de altfel realist şi care poate da o nouă faţă Bucureştiului, PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la toate primăriile şi, de asemenea, la Primăria Capitalei, să revină la cel de-al treilea mandat domnul preşedinte Băsescu! / Mihai Neamtu i-ar putea provoca probleme lui Negoita la secotriul 3

- Advertisement -

Presedintele Partidulu Miscarea popiulara avertizeaza din nou PNL si USR dupa ce cele doua partide s-au inteles pentru candidaturi comune la Capitala. Tomac amenintinta cele doua partide ca daca nu se hotaresc nici mascar in al 12-lea ceas sa primeasca primeasca PMP in Alianta Dreptei, fostul presedinte Triaan Basescu va candida pentru inca un mandat la Primaria Capitalei iar PMP va avea propriI candidati la toate cele 6 sectoare din Bucuresti.

Liderul PMP le transmite liberalilor si partidului condus de Dan Barna, de asemenea, ca la sectorul, PMP va veni cu Paleologu. Eugen Tomac ii avertizeaza Alianta dreptei (USR-PNL) de asemena ca PMP-ul ar avea „oameni foarte buni pentru toate sectoarele Capitalei”, inclusiv pe Mihai Neamtu, depsre care liderul PMP sustine chiar ca u ii poate lua fata lui Robert Negoita la sectorul 3.

„Noi am propus să se creeze o alianţă în jurul domnului Nicuşor Dan, o alianţă de dreapta pe Bucureşti, acest lucru însemnând candidat comun la Primăria Generală, listă comună la Consiliul General, candidaţi comuni la primăriile de sector şi liste la Consiliile locale. Lista pentru Consiliul General consider că trebuie să o agreeze primarul general şi el trebuie să o facă. (…) În caz contrar, dacă nu se va realiza acest proiect, singurul de altfel realist şi care poate da o nouă faţă Bucureştiului, PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la toate primăriile şi, de asemenea, la Primăria Capitalei, să revină la cel de-al treilea mandat domnul preşedinte Băsescu”, a declarat liderul PMP Eugen Tomac.

„Am mai avut mici discuţii, urmează ce decizie vor lua, pentru că noi suntem prea mici pentru a influenţa decizia celor două partide”, a mai declarat Tomac.

„În mod obligatoriu, ne-am dori un sector unde să venim cu un candidat care să câştige. Avem candidaţi buni pentru toate sectoarele. Cred că o candidatură care poate cuceri Primăria Sectorului 2 este domnul Paleologu, de asemenea un candidat redutabil pentru Primăria Sectorului 4 este Ştefănel Dan Marin. În mod sigur, în jurul lui Mihai Neamţu, la Sectorul 3, putem să-i creăm probleme reale proaspătului fugar de la PSD, Negoiţă. Ştefan Florescu şi singur are şanse să-l bată pe Mutu la Sectorul 6 şi, dacă USR-ul ar fi dorit să facă un gest de nobleţe, sunt convins că Ioana Constantin, colega noastră, la Sectorul 1 îl poate învinge pe domnul Tudorache într-o alianţă unită. De asemenea, la Sectorul 5, senatorul Iliescu este cunoscut de 20 de ani în acest sector”, a spus de asemena Tomac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here