- Advertisement -
AcasăPoliticaTomac continua atacurile pe banda rulanta impotriva lui Viktor Orban: "Este regretabil...

Tomac continua atacurile pe banda rulanta impotriva lui Viktor Orban: „Este regretabil că abia la o săptămână după ce Victor Orban a venit în România şi şi-a permis să fie avocatul lui Putin şi să emită nişte teze cu iz nazist, autorităţile române să reacţioneze abia acum la cel mai înalt nivel”

- Advertisement -

Clasa nostra politica compuse preponderent din analfabeti, tractristi, manelisti, prieteni cu interlopi si atle categorii de acest fel, continua asaltul impotriva premierului Viktor Orban. Tomac are deja a treia iesire publica impotirva lui Viktor Orban de la declaratiile de sambata in care premierul Ungariei a vorbit despre ONG-urile lui George Soros are aduc imingrati ilegali din Africa si Orientul Mijlociu in Europa. Extrem de populist dar si sarac in privinta IQ-ului, Tomac il face pe Viktor Orban din nou „nazist” si cere noi reactii din partea colegilor bufoni din asa zisa clasa politica romaneasca.

„Este regretabil că abia la o săptămână după ce Victor Orban a venit în România şi şi-a permis să fie avocatul lui Putin şi să emită nişte teze cu iz nazist, autorităţile române să reacţioneze abia acum la cel mai înalt nivel. (…) Abia după ce a ieşit şi Departamentul de Stat al SUA, după ce colaboratorii lui Orban îşi dau demisia la Budapesta pentru că sunt şocaţi de limbajul pe care l-a folosit, un limbaj de vremurile lui Hitler. Îi cer domnului preşedinte Marcel Ciolacu şi domnului prim-ministru Ciucă să se delimiteze imediat de UDMR care a stat la masă cu Orban, care l-a aplaudat pe Orban şi care nici până la această oră nu s-a disociat de Orban”, a declarat preşedintele PMP.

Eugen Tomac a adăugat că UDMR nu mai poate rămâne în Guvernul României atât timp cât stă la masă cu cineva care susţine teze naziste şi are un discurs anti-european.

„În acest context, mi se pare inadmisibil ca UDMR să mai fie ţinut în Guvern. Le cer celor doi lideri să se delimiteze imediat de UDMR care, până nu îşi clarifică poziţia, nu are ce căuta în Guvernul României”, a spus Tomac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -