- Advertisement -
AcasăPoliticaTomac ne izbeste din nou cu inteligenta sa: În România, propaganda rusă...

Tomac ne izbeste din nou cu inteligenta sa: În România, propaganda rusă a atins cote de neimaginat. Dacă Putin mâine ar ordona încetarea focului, s-ar așeza pacea. Dacă Zelenski ar ordona încetarea focului, ne-am trezi cu Rusia la frontierele noastre. Or ucrainenii, ne place sau nu, luptă acum inclusiv pentru securitatea europeană. Asta trebuie sa spuna coalutia PSD-PNL putinistilor

- Advertisement -

Frunte mare, minte mica. Copilul de mingi ai lui Petrov, Eugen Tomac, ne face o noua demonstratie de a capaciatiatii sale intelectuale. Europarlamentarul este suparat pe puterea PSD-PNL deorece nu slaveste destul de mult Ucraina. Politicianul spune ca vede „propaganda putinista cum ating noi cote in Romania” si solicita puterii sa explice turmelor incapatanate cum sta de fapt treaba. Concret, Tomac spune ca Urcaina nu poate cere incetarea focului, incarnad sa serveasca din nou gogoaga cu cucerierea integrala a Ucrainei si refacerea URSS. Tomac incheie spunad ca aramta ucraineana (adica asa zisa „armata” formata in mare parte, tot mai mult, din civili luati pe sus de pe strada la ordinele servicilor ucrainene, batuti bine si dusi fortat pe campul de lupta) lupta pentru securtiatea batrantului continent.

„În România, propaganda rusă a atins cote de neimaginat. Se încearcă prin instrumente online și nu numai să fie manipulată opinia publică din România cu privire la ceea ce se întâmplă lângă noi, ceea ce trebuie să dea de gândit decidenților, pentru că golul de comunicare pe care-l lasă autoritățile române în spațiul public este ocupat din nefericire de instrumente de diseminare a informațiilor false și vedem cu câtă agresivitate acest lucru din păcate a pătruns în societatea românească și trebuie să avem puterea să spunem acest lucru, pentru că mai târziu poate fi păgubos acest semnal pe care îl sesizăm în societatea românească”, spune Eugen Tomac.

„Guvernul este inexistent în ceea ce privește sprijinul pe care-l oferim și rațiunea pentru care oferim acest suport Ucrainei, pentru că dacă Putin mâine ar ordona încetarea focului, s-ar așeza pacea. Dacă Zelenski ar ordona încetarea focului, ne-am trezi cu Rusia la frontierele noastre. Or ucrainenii, ne place sau nu, luptă acum inclusiv pentru securitatea europeană (…). Din păcate, în lipsa acestei comunicări și clarificări publice, pentru că suntem stat NATO, avem obligații, facem ceea ce trebuie, însă nu spunem ceea ce facem, ceea ce mi se pare o eroare foarte mare”, a adaugat liderul PMP.

„Spațiul public este dominat de foarte mulți, care cu știință sau fără, diseminează teze, pe care Rusia le împinge cu foarte multă insistență. Numai dacă ne uităm la politicieni care provin din partidul extremist AUR, vedem că toate aceste teze, prin care România este considerată o țară utilizată în acest conflict în mod gratis, ceea ce nu este așa, vă imaginați ce ar fi însemnat o Românie în afara NATO și în afara UE, cum susțin acești politicieni și evident, sateliții lor, toate aceste lucruri nu fac decât să servească Rusiei. Autoritățile au obligația să-și schimbe strategia de comunicare, pentru că acest gol lăsat în momentul de față este ocupat cu foarte multă ușurință de către actori care fac pe față, intenționat sau nu, jocul Rusiei”, incheie Tomac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -