- Advertisement -
AcasăExternTucker Carlson: Președintele SUA, Joe Biden, și administrația sa prelungesc, în mod...

Tucker Carlson: Președintele SUA, Joe Biden, și administrația sa prelungesc, în mod intenţionat, conflictul din Ucraina pentru a crește prețurile la energie și a obţine profit de pe urma acestui lucru. Sprijinirea conflictului din Ucraina și lupta împotriva încălzirii globale, Ambele au fost concepute pentru a crește costurile cu energia, pentru a oferi mai mult control oamenilor de la putere

- Advertisement -

Moderatorul Fox News al celei mai urmarite emisiuni de stiri din SUA din prima time, Tucker Carlson, a acuzat duminica adminstratia Biden de faptul ca prelungeste in mod intentionat conflictul din Ucraina pentru a obtine profit de pe urma conflictului. Moderatorul tv a mentionat ca la fel ca „lupta impotriva inclazarii globale”, si prelungirea conflictului din Ucraina a fost conceputa conceputa cu scopul de a creste costurile cu energia si pentru a oferi mai mult control oamenilor de la putere.

„Sprijinirea conflictului din Ucraina și lupta împotriva încălzirii globale, ambele au fost concepute pentru a crește costurile cu energia, pentru a oferi mai mult control oamenilor de la putere și pentru a-și îmbogăți donatorii” a declarat Tucker Carlson.

„Am subliniat deja că prețurile ridicate ale energiei ne distrug economia mai repede decât blocajele cauzate de Covid. Oamenii sunt săraci și unii vor muri. Aceasta nu este o presupunere” – a subliniat prezentatorul.

„Primul lucru de făcut dacă vrei să ajuți clasa de mijloc americană este să obții o încetare a focului în Ucraina. Asta ar ajuta lumea și clasa noastră de mijloc. Cu toate acestea, administrația Biden nu caută soluții, ci încearcă să găsească modalități de a mai stoarce câțiva dolari din clasa de mijloc americană sărăcită”, a conchis acesta, anunță Tass, potrivit Rador.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -