- Advertisement -
AcasăJustitieTudorel Toader: Eu pe Danileț îl știu din vremea studenției. L-am avut...

Tudorel Toader: Eu pe Danileț îl știu din vremea studenției. L-am avut student, l-am cunoscut bine în calitatea aceea și în perioada aceea când părea că este un om normal, care va avea o evoluție normală. Sunt surprins ca l-a exclus atat de tarziu

- Advertisement -

Fostul minstru al Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dupa amzia, intr-interviu pentru AlephNews, ca celebrul fost judecator, Cristian Danilet, i-a fost elev in vremea studentiei. Tudorel Toader a declarat ca la vremea respectiva Danilet pararea o persoana normala si avea o evolutie asemeni, mentionand ca ulterior s-a transformat intr-un „comediant al Justititie”. Toader a mai declarat ca cazul Danilet nu merita atat de multa atentie pe cat primeste.

„Eu pe Danileț îl știu din vremea studenției. L-am avut student, l-am cunoscut bine în calitatea aceea și în perioada aceea când părea că este un om normal, care va avea o evoluție normală. În timp, el a devenit un comediant în Justiție, el este cel mai activ politician din Justiție. În rest, CSM cu competențele lui, Înalta Curte va aprecia, să nu ne amăgim că întotdeauna aprecierile sunt cele corecte. Nu merită atât de multă atenție nici cazul acesta, nici Danileț, eu sunt surprins că l-a exclus din magistratură, dar sunt surprins că l-a exclus atât de târziu, pentru că el n-are profilul și structura unui magistrat de carieră”, a declarat Toader, referindu-se la decizia Secției de Judecători din CSM de excludere din magistratură a lui Cristian Danileț, informează Aleph News.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -