- Advertisement -
AcasăPoliticaTusea si junghiul candideaza pentru Capitala in 2024. Dupa Nicusor Dan, si...

Tusea si junghiul candideaza pentru Capitala in 2024. Dupa Nicusor Dan, si Firea si-a anuntat intentia de a candida din nou: „Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum”

- Advertisement -

Tusea si junghiul vor candida pentru Capitala in 2024. Dupa ce Nicusor Dan a sugerat de mai multe ori deja ca daca este sustinut va candida din nou pentru Bucuresti peste 2 ani, fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la randul sau miercuri, ca si-ar dori o noua candidatura la Primaria Capitalei daca iis va mnetine sanataatea si enegia din prezent.

”Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum”, a declarat Gabriela Firea.

”Am văzut că domnul Dan este în lipsă de profesionişti în administraţie, am văzut că este analist politic şi a afirmat într-un interviu că dumnealui sigur va avea susţinerea clasei politice şi că nu ştie dacă voi avea eu. Până în acest moment nu mă îndoiesc de susţinere a colegilor din Partidul Social Democrat, a preşedintelui Ciolacu, a secretarului Paul Stănescu, a prim-vicepreşedintelui Sorin Grindeanu, care a şi manifestat acum 2 zile această susţinere la alegerile de la Sectorul 4 , unde a fost reales colegul nostru, domnul primar Daniel Băluţă”, a spus Firea.

”Discuţiile în coaliţie aş putea să afirm că sunt incipiente, s-a vorbit la nivel teoretic. Nu aş vrea să angajez acum mai multe aspecte. Din punct de vedere politic se vorbea despre o posibilă alianţă în 2024 la nivel de Bucureşti pentru alegerile locale, dar nu ştiu cât de mult să mă bazez. Este decizia domniilor lor, dacă vor veni cu un candidat redutabil pentru Primăria Capitalei sau vor dori să să avem o alianţă politică şi să îi reprezint şi pe ei cu cinste, aş spune eu, pentru că am avut foarte multe proiecte social-democrate la Capitală, dar şi foarte multă liberare şi mă refer aici la investiţii”, a mai subliniat Gabriela Firea, conform news.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -