- Advertisement -
Acasă Extern Ungaria da din nou de pamant cu progrestii din UE: Interesele Ungariei...

Ungaria da din nou de pamant cu progrestii din UE: Interesele Ungariei stau într-o UE puternică, bazată pe state membre puternice capabile să îşi păstreze patrimoniul, identitatea naţională şi cultura, respingând direct poziţia federalistă extremistă ce favorizează înfiinţarea unor state unite ale Europei! Dacă Grupul de la Visegrad nu s-ar fi menţinut, UE ar fi relocat astăzi migranţi conform cotelor obligatorii între statele sale membre!

- Advertisement -

Ungaria da din nou de pamant cu progresistii curucebei si belemei UE, asta in timp ce Romanica, total sparta de politica externa (totaul rezumandu-se la: “Capul aplecat, sabia nu il taie”) are deja neo marxisti instalati al Cotroceni, Palatul Victoria si in Parlament, care baga pe gat Romanie toate mizeriile progresiste.

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat miercuri dupa amiaza la un forum economic desfasurat la Karpacz, in sudul Poloniei, despre imoportanta mentinerii Grupului de la Visegrad impotriva politicilor neo marxiste venite de la Brxuelles. Acesta a punctat intr-un discurs importanta pastrarii patrimoiului, a indentitatii si culturii nationale, respingand miscarile de stanga extrema ale UE care promoveaza o agenda “Cancel culture” in tarile vestice in frunte cu marea Britanie (desi nu mai este membra UE), Franta, Germania sau Suedia. Ministrul de Externe al Ungariei a declarat raspicat ca daca Grupul de la Visregard nu s-ar fi mentinut si nu ar fi opus rezintenta, astazi vorbeam de o Europa infundata in imigranti ilegali din Africa si Orientul Mijlociu, ceea ce desigur, intr-un amestec al culturilor si raselor, ar fi dus inevitabil al declansarea de razboiae civile in statele UE.

“Interesele Ungariei stau într-o UE puternică, bazată pe state membre puternice capabile să îşi păstreze patrimoniul, identitatea naţională şi cultura, respingând direct poziţia federalistă extremistă ce favorizează înfiinţarea unor state unite ale Europei. Grupul de la Visegrad reprezinta sufletul politicii externe ungare. Doar împreună, Ungaria, Republica Cehă, Polonia şi Slovacia au obţinut succese în legătură cu probleme pe care nu le-ar fi putut aborda singure. Dacă Grupul de la Visegrad nu s-ar fi menţinut, UE ar fi relocat astăzi migranţi conform cotelor obligatorii între statele sale membre” a declarat ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, miercuri dupa amiaza la forumul economic desfasurat la Karpacz, in sudul Poloniei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here