- Advertisement -
Acasă Extern Ungaria, Polonia si Italia au pus bazele unei alianţei conservatoare la nivel...

Ungaria, Polonia si Italia au pus bazele unei alianţei conservatoare la nivel european! Principalele obiective ale aliantei vor fi prevenirea imigratiei ilegale, protejarea suveranitatii nationale si a familiei

- Advertisement -

Ungaria, Polonia si Italia au batut palma. Cele 3 tari au pus bazele unei aliante comservatoare la nivel Uniunii Europene. Principalele obiective anuntate de catre cele 3 tari se numara prevenirea imigratiei ilegale, statisticile prezentate de guvernul austriac la inceputul acestui an aratand ca in ciuda inchiderii grantielor tarilor europene in 2020, numarul imingratilor ilegali care au soclicitat azil a crescut cu 70% fata de 2019. Alte prioritati ale aliantei vor fi protejarea suveranitatii nationale si a familiei.

„Am fost de acord sa continuam colaborarea. Ne vom intalni in mai, fie la Roma, fie la Varsovia, data va depinde de pandemie”, a declarat Orban in cadrul unei conferinte de presa comune.

„Ne prezentam ca nucleul istoric si fondator al acestei aliante, cu obiectivul de a fi primii in Europa. Promitem speranta după cea mai intunecata si cea mai obscura perioadă de dupa razboi” aiu declarat politicenii italieni.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here