- Advertisement -
AcasăPoliticaUSR ataca Guvernul: Avem un premier general care nu înțelege economie, avem...

USR ataca Guvernul: Avem un premier general care nu înțelege economie, avem un ministru de Finanțe inexistent în spațiul public! România trăiește pe datorie! Dacă vreți să fac o comparație plastică, Romania e ca un bolnav care bea și fumează în continuare!

- Advertisement -

Partidul condus de sub interimat de Catalin Drula ataca Executivul condus de premierul Nicolae Ciuca. USR-istii spune despre actualul guvern ca are un prim-ministur care nu intelgere economie siun ministru al Finantelor care este inexistenta in spatiul public. Facand referire la criza economica care se adanceste, USR spune ca Romania e ca un bolnav care bea si fumeaza in continuare.

„Avem un premier general care nu înțelege economie, avem un ministru de Finanțe inexistent în spațiul public, nu înțelege nimeni dacă el știe sau nu știe, pentru că nu-l auzim spunând nimic relevant, nimic cu subiect și predicat despre ce se întâmplă, despre ce urmează”, a explicat Moșteanu care a comentat inflația cu două cifre.

Vicepreședintele USR mai spune că „trebuie oprit dezmățul bugetar”.

„Există pur și simplu un dezmăț bugetar, se angajează în continuare foarte multe persoane în sectorul public, crește aparatul, cresc cheltuielile de funcționare ale statului, trăim pe datorie. Nu este numai inflația, este și rata dobânzii la care ne împrumutăm, ne împrumutăm la dobânzi record. Practic, România trăiește pe datorie. Dacă vreți să fac o comparație plastică, e ca un bolnav care bea și fumează în continuare”, a precizat Ionuț Moșteanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -