Victor Costache despre incatusarea Sorinei Pintea: “Știu că doamna Pintea are o afecțiune autoimună și trebuie să avem grijă cu toți pacienții din România, mai ales în acest context, când sunt fragilizați. Este regretabil să încătușăm oameni bolnavi care nu prezinta pericol.Am să discut cu ministrul de Interne”

Ministrul Sanatatii Victor Costache a declarat presei fiind intrebat despre cazul Sorinei Pintea ca incatusarea oamenilor bolnavi este regretabila. Victor Costache confirma faptul ca fostul ministru al Sanatatii are o boala autoimuna si ca spune ca aceste persoane trebuie protejate, mai ales in momentele cand acestia sunt fragilizate. Ministrul a declarat ca va avea o discutie pe aceasta tema cu ministrul de Interne Marcel Vela. Victor Costache a conchis spunand nu se pot incatusa persoane care nu prezinta risc si ca trebuie adptate procedurile.

“Este regretabil să încătușăm oameni bolnavi. Nu am văzut imaginile cu Sorina Pintea, dar am aflat despre ele de la jurnaliști.Știu că doamna Pintea are o afecțiune autoimună și trebuie să avem grijă cu toți pacienții din România, mai ales în acest context, când sunt fragilizați Am să discut cu ministrul de Interne. Nu putem încătușa persoane bolnave, care nu prezintă risc. Trebuie adaptate procedurile. Nu sunt un expert în domeniu” a declarat ministrul Victor Costache referitor la incatusarea Sorinei Pintea.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *