- Advertisement -
AcasăJustitieVictorie obitinuta de Liviu Dragnea la Curtea de Justitie a Uniunii...

Victorie obitinuta de Liviu Dragnea la Curtea de Justitie a Uniunii Europene! Politicianul a obtinut rejudecarea procesului care a condus la dosarul de coruptie TelDrum

- Advertisement -

Victorie importanta obtinuta astazi de fostul sef al PSD, Liviu Dragnea a castigat in urma cu scurt timp la Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE). Fostul sef PSD a obtinut rejudecarea procesului care a condus la dosarul de coruptie TelDrum, pentru deturnare de fonduri europene.

„1. Anulează Ordonanța Tribunalului Uniunii Europene din 12 mai 2020, Dragnea/ Comisia în măsura în care, prin această ordonanță, Tribunalul a respins ca inadmisibilă acțiunea formulată de domnul Liviu Dragnea în anularea scrisorii din partea Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) din 1 octombrie 2018, în măsura în care, prin această scrisoare, OLAF i-a refuzat să îi acorde acces la documentele solicitate în scrisoarea sa din 22 august 2018.

2. Trimite cauza Tribunalului Uniunii Europene pentru a se pronunța asupra acestui capăt al cererii în anulare.

3) Respinge recursul în rest.

4) Domnul Liviu Dragnea și Comisia Europeană suportă propriile cheltuieli de judecată efectuate în cadrul prezentului recurs.

5. Rezervă costurile pentru restul”, se arată în hotărârea CJUE.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -