VIDEO Ape tubluri intre amici! Ludovic, foc si para la adresa lui Rares pentru ca i-a “atacat ministrii”: Asta nu e solidaritate, face un joc pervers! Nu e normal să mă laude pe mine și să se dezică de miniștri! Nu e normal să critice miniștrii!

Ludovic si Rares sunt oficial certati! Cei doi buni amici la catarama, frati se sange, unde-u unul nu-i putere, nu sunt tocmai in punctul forte al relatiilor lor.

Ciudat e ca reactia lui Ludovic vine abia la cateva zile dupa intamplarea cu pricina care a pus pe jar relatia dintre cei doi amici.

Mai exact, saptaman trecuta, samabata, a avut loc Consiliul National al PNL. Toate bune si frumoase, discrusuri pompoase ale tuturor liderilor politici ai PNL, in frunte chisar cu Ludovic Orban si Rares Bogdan, de fapt, chiar asta e probelma, Rares a derapat in pomposismele lui.

Sambata trecuta, Rares Bogdan i-a adus lui Orban la Consiliul National al PNL o serie de ode lui Ludovic, nimic rau pana aici, doar ca in aceste ode prelungite, Rares le-a cerut la un moment dat ministrilor sa ii multumeasca lui Orban si sa se roage pentur el, pentur ca i-a pus ministri , deoarece o parte din ei nu sunt in stare nici macar sa comunice si tot Orban comunica in locul lor.

Acesta observatie a lui Rares l-a scos din minti pe Ludovic, care spune despre amicul de cruce Rares ca “face un joc pervers”, laudandu-l pe el si criticand in schimb ministrii. Orban spune ca asta nu arata solidaritate si nu e neormal sa critice ministrii, deoarece fiecare comunica in stilul sau si n u trebuie criticati pentur asta, ba dimpotriva, ministrii “trebuie aparati puternic”.

Delcaratiile lui Orban la adresa lui Rares:

”Nu e normal (ca Rareș Bogdan – n. red.) să critice miniștrii. Fiecare comunică în felul său, dar asta nu înseamnă că trebuie criticați. Din contră! Miniștrii PNL trebuie apărați puternic și că ar fi bine ca liberalii să se sprijine reciproc!

”Asta nu e solidaritate, (Rareș Bogdan – n. red.) face un joc pervers! Nu e normal să mă laude pe mine și să se dezică de miniștri”, a mai declarat liderul PNL.

Ludovic a facut aceste delcaratii in BEx–UL PNL, unde Rares nu a fost prezent dar Ludovic sustine ca i-a spus si lui Rares fix acelsi lucruri in fata.

Discursul lui Rares Bogdan de la Consiliul National al PNL care l-a scos din minti pe Ludovic Orban:

„Să faceţi rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceţi parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susţinut să intru în PNL şi să plec din presă. Şi vă spun de ce: pentru că, dacă aş fi rămas în presă, nu ştiu cum aţi fi scos cămaşa şi cât de bine v-aţi fi simţit după câteva emisiuni făcute de mine cu Oreste Teodorescu, Cristi Diaconescu, Ion Ioniţă. Nu mulţi, trei-patru dintre dumneavoastră. Şi trei: să îi mai mulţumiţi o dată lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic şi comunică de multe ori şi pentru dumneavoastră. Să ştiţi că o spune un om care vine din presă şi continuă să iubească presa. Nu consideraţi niciodată presa un duşman. Învăţaţi din ceea ce face Ludovic Orban şi înţelegeţi – comunicarea e singura armă şi singura şansă. Chiar dacă faceţi lucruri excepţionale, dacă nu comunicaţi, creaţi o problemă PNL, nu doar dumneavoastră şi premierului. Bucuraţi-vă că aveţi paratrăsnetul şi omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră, din diverse motive, refuzaţi comunicarea”, a spus Rareș Bogdan de la tribuna Consiliului Național.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului, in prezenta a peste 1200 de membri

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 1200 de membri veniţi din toată ţara.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Sâmbătă, 1 februarie 2020

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *