VIDEO Buzatu a fost sfatuit sa isi pun masca in timpul unei sedinte pentru ca toata lumea sa fie in siguranta! Presedintele CJ Vaslui a avut o criza de nervi dand cu pumnul in masa: Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem? Sunteţi într-un cadru instituţional, nu puteţi să mă obligaţi pe mine, nu puteţi! Nu vreau să port mască! Nu vreau sa port masca!

A fost scandal mare la Vaslui. In timpul Sedinţei Consiliului Județean Vaslui de pe data de 21 mai, consilierul PNL Liviu Iacob i-a cerut plui Dumitru Buzatu sa poate masca, deorece aceasta a devenit obligatorie in urma votului din Parlament pe perioada starii de urgenta. Iacob i-a spus lui Buzatu ca cei prezenti la sedinta nu se simt in siguranta din cauza acestuia pentru ca nu poarta masca.

Nu se stie daca consilierul PNL a vrut doar sa puncteze politic stiind ca Buzatu are iesiri de copil de grupa mare, insa cert e ca a reusit sa il scoata pe preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui  din minti. Buzatu a explodat, s-a enervat, a dat cu pumnul in masa, si pe un ton ridicat a spus ca nimeni nu ii spune lui ce sa faca, ca nu vrea sa poarte masca. Acesta l-a intrebat pe colegul de opozitie daca vrea sa se ia la bataie cu el la un moment dat.

V prezentam dialogul dintre presedintele PNL Liviu Iacob si preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui Vasile Buzatu din sedintei  timpul Sedinţei Consiliului Județean:

Eu mă simt ameninţat în momentul ăsta prin faptul că mare parte dintre dumneavoastră nu purtaţi corect măştile sau nu purtaţi deloc. (…) Este o lege care a fost votată în Parlament chiar de PSD privind obligativitatea purtării măştii şi vă rog frumos să facem o şedinţă în condiţii legale, în care toţi să ne simţim în siguranţă. (…) Sunteţi mai presus de lege? Asta e în semn de frondă sau de protest? Dacă vreţi, putem merge în faţa prefecturii, să protestăm că ne-au pus măşti”, a afirmat Liviu Iacob.

În replică, Dumitru Buzatu a izbucnit nervos, bătând cu pumnul în masă şi subliniind că refuză să poate mască de protecţie, însă acest lucru poate fi sancţionat numai de către instituţiile abilitate. El a adăugat că faptul că nu poartă mască nu împiedică bunul mers al şedinţei de Consiliu Judeţean.

„Eu vă rog să credeţi că sunteţi în siguranţă aici. N-am auzit să existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva, nu discut despre ceea ce toată lumea discută în momentul acesta. Este foarte bine că v-aţi conformat acestui ordin, dar asta nu înseamnă că toate conduitele trebuie să le fixaţi dumneavoastră. Poate sunt persoane care acceptă să ia şi amenzi şi altceva şi atunci, asta este, trebuie să luaţi notă de aceste conduite. (…) Nu-mi prescrieţi dumneavoastră conduitele mie şi nimeni din această sală! (…) Sunteţi liber să procedaţi cum vreţi! (…) Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem? Sunteţi într-un cadru instituţional, nu puteţi să mă obligaţi pe mine, nu puteţi! (…) Nu vreau să port mască şi autorităţile competente pot lua măsurile de rigoare, dar nu sunteţi dumneavoastră autoritatea competentă”, a replicat Dumitru Buzatu consilierului liberal.

„Nici dumneavoastră nu ne puteţi obliga să ne simţim în nesiguranţă”, a spus indignat Iacob.

„Atunci, simţiţi-vă în siguranţă, eu n-am nicio problemă”, a continuat Buzatu.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *