- Advertisement -
AcasăEducatieVIDEO Ce specimene au ajuns in invatamantul romanesc! Un cadru didactic de...

VIDEO Ce specimene au ajuns in invatamantul romanesc! Un cadru didactic de la Școala Centrală din Capitală a aparut in fata elevilor imbracat doar cu lenjerie intima si a inceput sa ii jigneasca pe copii! O eleva a iesit de la ore dupa ce profesorul s-a aratat deranjat de faptul ca aceasta purta o bluză cu umerii în jos: „Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține” / Parintii cer retragerea din invatamant a individului

- Advertisement -

Se stie ca invatamantul romanesc este plina de accidente, atat in randul elevilor cat si in randul profesorilor cel putin egala in egala mausra. De data asta vorbim de un caz aparte, un profesor care probabil a absolvit Misa lui Gregorian Bivolaru si printr-un accident nefericit a ajuns si la catedra. Concret, un profesor de la Școala Centrală din Capitală a aparut in fata elevilor, intr-o ora de invatamant online, imbracat doar cu lenjerie intima. Lucrurile nu se opresc insa aici, parintii au reclamat faptul ca elevii primesc rafale de jigniri de la acesta, culiminand cu a jigni o eleva pentru faptul ca purta o bluză cu umerii în jos. Profesorul i-a comentat adolescentei ca „nu se poate abtine”. Parintii cer retragerea de urgenta din invatamant a individului.

Pentru mine a fost un șoc când am vazut filmulețul. Am crezut ca nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva, am zis că nu se poate și că nu e real”, spune mama unui elev de clasa a XI-a, potrivit Digi24.

Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține. Nu cred că pot să fiu de acord să preia alți copii și să continue cu acest comportament. Ideal ar fi ca proful să nu mai fie în învățământ pentru că este nociv„, mai spune părintele.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -