- Advertisement -
AcasăExternVIDEO Ce spunea Giorgia Meloni in 2019 despre cum francezii ii tin...

VIDEO Ce spunea Giorgia Meloni in 2019 despre cum francezii ii tin in saracie pe africani dupa care ii aduc intentionat in Europa prin intermediul ONG-urilor: Franta isi exercita suveranitatea impotriva unor state africane si le exploateaza astfel si resursele. Solutia nu este aceea de a aduce africani in Europa, ci de a elibera Africa pe care o exploateaza si de a le permite acestora oameni sa isi foloseasca propriile resurse

- Advertisement -

Premierul conservator al Italiei, Giorigia Meloni, vobea intr-un interviu pentru la 7attualita in urma cu 3 ani despre cum Franta detine puterea de facto si azi in anumite state franceze, pe care le mentine sarace cu intentie si apoi prin intermediul ONG-urilor aduce negrii in Europa, creand haos. Aceasta a atras atentia ca inclusiv Burkina Faso, cea mai saraca tara din lume, marea majoritate a reusrselor sunt sustrase de Franta.

„Franta isi exercita suveranitatea impotriva unor state africane si le exploateaza astfel si resursele
Aceste este unul dintre copii care lucreaza in minele de aur din Burkina Faso, cea mai saraca tara din lume. Franta printeaza bani pentru acest stat. In schimb, pretinde ca 50% din valoarea tuturor exporturilor acestei tari sa ajunge in visteria statului francez. Aurul pentru care acestc opil merge in subteran sfarseste de cel mai mult ori in cuferele statului. Asa ca solutia nu este aceea de a aduce africani in Europa, ci de a elbiera Africa de anumit europeni care o exploateaza si de a le permite acestora oamenisa isi foloseasca propriile resurse” declarat Giorgia Meloniint-run interviu in urma cu 3 ani.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -