- Advertisement -
AcasăExternVIDEO Cenzura, la ea acasa in Europa. Ursula a declarat ca 100.000...

VIDEO Cenzura, la ea acasa in Europa. Ursula a declarat ca 100.000 de militari ucraineni si 20.000 de civli au fost ucisi in razboiul. Informatia postata a fost eliminata la scurt timp de pe Wikipedia iar pe Twitter secventa a fost taiata. Kievul insista in luna septembrie ca mai putin de 10.000 de soldati uciraneni au fost ucisi

- Advertisement -

Cenzura isi face tot mai mult locul in asa zisa „mass media” mainstream, pe retelel de socialziare si pe internet. Sefa Comisiei Europene a vorbit astazi despre razboiul din Ucraina dintre unchiul Sam si mama Rusia. Probabil fara sa se consulte destul cu baietii care sustin propaganda Washigton-Kiev, sefa Comisiei Europene a declarat ca 20.000 de civli ucrianei au fost ucisi si alti 100.000 de militari.

Informatia transpusa initital pe Wikipedia, insa a fost la scurt timp stersa (la ora 12.53, ora Romaniei) cum si videoclipul cu anuntul a fost de asemenea retusat pe Twitter astfel ca in discursul Ursulei a fost taiat momentul in care anunta numarul de 100.000 de soldati ucrianei morti in cele aproape 300 de zile de razboi. Videoclipul neretusat a ramas insa pe You Tube:

Reamintim ca Kievul vorbea in luna septembire despre „doar 10.000 de soldati ucrianeni morti”. Reamintim de asemenea ca in special in ultimele saptamani, Kievul s-a aflat sub o ploaie de rachete care a ucis civili, acestea fiind consecintele caderii unor rachete straine si ucrainene ale apararii antiaeriene, instalate in zone rezidentiale ale capitalei ucrainene de catre aramta Kievului.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -