VIDEO Donald Trump își duce mai departe promisiunile din campanie! Președintele american inaugurează o nouă secțiune a zidului de la granița cu Mexic: Când zidul va fi terminat, va fi practic imposibil să treci de el ilegal!

Președintele Donald Trump s-a semnat miercuri pe o secțiune nou construită a zidului de granița cu Mexic, numidu-l un “sistem de securitate de talie mondială” care va fi “practic impenetrabil”, scrie Associated Press.

Trump a făcut turul unei secțiuni a zidului, în regiunea Otay Mesa din San Diego. Trump a ținut să menționeze caracteristicile zidului, despre care a zis ca au fost studiate de alte trei țări. El a zis că zidul absoarbe căldura – “Poți prăji un ou pe zidul ăla” – cimentul coboară în pământ la o adâncime mare pentru a preveni realizarea de tuneluri, iar agenții pot vedea prin el pentru a repera posibilele amenințări din teritoriul mexican.

“Când zidul va fi terminat, va fi practic imposibil să treci de el ilegal”, a declarat Trump.

De asemenea, el a lăudat guvernul mexican, mai ales pentru zecile de mii de soldați trimiși la granițele din sud și din nord pentru a ajuta la încetinirea fluxului de emigranți. El a afirmat că președintele Andres Manuel Lopez Obrador a fost “grozav”.

“Suntem încântați. Știți că Mexic nu a făcut niciodată nimic pentru a opri oamenii să ne intre în țară, iar acum fac exact opusul. Au fost chiar incredibili.”

Citește și https://dc360.ro/viorica-spune-ca-merge-cand-are-ea-chef-in-parlament-nu-ccr-ul-am-vazut-ca-a-aparut-in-spatiul-public-faptul-ca-ccr-ne-obliga-sa-mergem-in-parlament-nu-am-vazut-acest-lucru-precizat-de-catre-ccr-v/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *