- Advertisement -
AcasăExternVIDEO Donald Trump: Lumea nu a fost niciodata mai aproape de un...

VIDEO Donald Trump: Lumea nu a fost niciodata mai aproape de un Al treilea razboi Mondial. Fiecare zi in care adminsitratia Biden finanteaza direct acest razboi ne duce mai aproape de o catastrofa umanitara. Toate impuscaturile si violentele trebuie oprite. Statele Unite au nevoie de o noua conducere. Deep state-ul american trebuie eliminat. Scopul existentei NATO trebuie reevalaut complet. Globaliistii ne tarasc din razboi in razboi in scopul fals declarat al insaturarii democratiei in lume. Liderii nostri mentin rusofobia in randul cetatenilor nostri cu scopul de a isi justifica actiunile criminale

- Advertisement -

Fostul presedinte american, Donald Trump, a avertizat din nou vineri asupra faptului ca omenirea se afla mai aproape ca niciodata de o catrastfrofa umanitara fara precedent, respectiv de un al Treiela Razboi Mondial, care ar echivala cu sfaristul omenrii. Donald Trump si-a reiterat apelurile la instalarea cat mai rapida a pacii, acuzand din nou adminsitratia Biden si deep state-ul american pentru razboiaele si teroarea pe care le raspandesc peste tot pe planeta. Fostul lider de la Casa Alba a spus ca Statele Unite are nevoie urgenta de o noua conducere care sa doboare complet deep state-ul american pana la ultimul om iar scopul existentei NATO trebuie reevalaut complet, mentionad a propaganda occidentaal isi spala pe cetatenii occidentali prin mentinerea rusofobiei pentru a isi justifica actiunile mizerabile desfasurate in lume.


„Nu am fost niciodată mai aproape de Războiul Mondial decât suntem astăzi sub Joe Biden.
Un conflict global între armate nucleare care ar însemna doar moarte și distrugere la o scară fără egal în istoria omenirii, ar fi Armaghedonul nuclear. Nimic nu este mai important decât evitarea. pentru a evita un asemenea coșmar este nevoie de o nouă conducere. In fiecare moment, prioritatea noastra numarul 1 ar trebuie sa fie incetarea pe cat de repede inainte a ostilităților. Toate împușcăturile trebuie să înceteze. Singura noastra prioritate ar trebuie sa o reprezinta instalarea cat mai rapida a pacii. Fiecare zi in care adminsitratia Biden finateaza direct acest razboi ne duce mai aproape de o catastrofa umanitara. Deep state-ul AMerican trebuie eliminat. Globaliistii ne trag din razboi in razboi in scopul fals declarat al insaturarii democratiei in lume. Liderii nostri mentin rusofobia in randul cetatnilor nostri cu scopul de a isi justifica actiunile criminale. Scopul existentei NATO trebuie reevaluat complet. Trebuie sa ne luam tara inapoi, SUA si cetatenii ei trebuie sa fie pe primul loc. Sa terminam odata cu propaganda progresista care ne vorbeste continuu despre rase, gen si societatea verde” a declarat Donald Trump.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -