- Advertisement -
Acasă Justitie VIDEO Gafa de zile mari facut de Stelian Ion! Ministrul Justitiei a...

VIDEO Gafa de zile mari facut de Stelian Ion! Ministrul Justitiei a crezut ca vorbeste cu protestatari care reproseaza inchiderea dosarului 10 august, cand colo era vorbsadespre niste angajati suparati ca autoritățile i-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis patronului lor: „Eu am crezut că e vorba de 10 august, dar cum ați venit chiar azi, când a fost subiectul 10 august?”

- Advertisement -

Ministrul Justitiei a resuit o gafa de zile mari chiar in fata ministrului pe care il conduce. Convins de faptul ca cei care protestau in fata ministerului erau oameni nemultumiti de inchiderea dosarului 10 august, a mers sa stea de vorba cu acestia. Totusi, la locul cu pricina, minsitrul a descoperit cu stupoare cum zeci de angajati ii reprosau acestuia suparati ca autoritățile i-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis patronului lor.

Prins in penibilul moment, Stelian Ion a declarat le-a spus acestora ca a crezut ca este vorba despre 10 august, ba chiar le-a reprosat faptul ca s-au apucat sa isi spuna nemultumirile cu privre la patania patromnului lor chiar in zilele in care subiectul 10 august fierbe din nou pe agenda publica, lasand sa se inteleaga ca respectvii oameni si-ar fi pro iesisrea intentionat pentru a il face de ras. Cum necum, au reusit.

Stelian Ion: „Eu am ieșit, am crezut că e vorba de 10 august, dar am înțeles că e o speță particulară. Dar cum ați venit chiar azi, când a fost subiectul 10 august? Toți oamenii de aici sunt pe speța dvs?”

Patronul cu permisul luat: Doresc dezincriminarea infracțiuni!

Stelian Ion: Trimiteti-mi un memoriu pe mail.

Patronul cu permisul ridicat: V-am trimis, dar nu am primit niciun raspuns!

Stelian Ion: Bine, eu primesc și spam.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here