- Advertisement -
AcasăSanatateVIDEO Halucinant! Emanuel Ungureanu: La Spitalul Universitar de Urgență București se aruncă...

VIDEO Halucinant! Emanuel Ungureanu: La Spitalul Universitar de Urgență București se aruncă în canalizarea Bucureștiului sânge contaminat provenit din sălile de operații! Doamna manager Nica a bătut câmpii toată seara pe televizoare că este ok să se arunce sânge în chiuvete și WC-uri și apoi în canalizare pentru că ei respectă proceduri… NicI vorba!

- Advertisement -

Acuzatii halucinante sunt aduse de deputatul USR Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Deputatul USR a postat un VIDEO de la Spitalul din Capitala cu sangele contaminat provenit din salile de operatii care este aruncat in canalizarea Bucruestiului. Mai exact angajatii spitalului arunca sangele in WC-uri sau chiuveta.

Ungureanu sustine ca „managerul Nica a bătut câmpii toată seara pe televizoare că este ok să se arunce sânge în chiuvete și wc-uri și apoi în canalizare pentru că ei respectă proceduri..”

Ieri am prezentat dovezi clare care atestă faptul că la Spitalul Universitar de Urgență București se aruncă în canalizarea Bucureștiului sânge contaminat provenit din sălile de operații ale acestei unități sanitare. Evident, personalul spitalului habar nu avea despre procedurile de decontaminare ale sângelui, epidemiologul spitalului este praf și pulbere și doamna manager Nica a bătut câmpii toată seara pe televizoare că este ok să se arunce sânge în chiuvete și wc-uri și apoi în canalizare pentru că ei respectă proceduri… Nici vorbă!”, conform sursei citate.

Ungureanu mai spune că în urma controlului DSP s-a constatat că spitalul a achiziționat aparatură de decontaminare, „dar au uitat de ea și le țin în cutii, nedesigilate!”

„Conform unei înregistrări audio, abia astăzi de dimineață, la ora 7, în Blocul Operator Central, asistenta șefă a făcut instructajul cu o mică parte din personal, cu toate că de câteva săptămâni se operează în sălile din această structură modernizată unde pe alocuri deja cade tavanul!!! Cu un tupeu nemărginit, doamna Nica, managerul Spitalului Universitar București amenința cu plângeri penale pe cei care denigrează imaginea spitalului”, scrie Ungureanu. Anterior, marți, Ungureanu a publicat imagini din Spitalului Universitar, în care se vede cum este aruncat sângele contaminat la chiuvetă.

„Mii de litri de sânge contaminat și alte deșeuri infecțioase de la sute de unități sanitare din România sunt aruncate ZILNIC în sistemul de canalizare!!! În imaginile pe care le vedeți aici, sângele din sălile de operație, contaminat cu diferite bacterii periculoase din Spitalului Universitar de Urgență București dar și alte fluide biologice contaminate sunt evacuate în sistemul de canalizare prin intermediul chiuvetelor sau chiar ale WC-urilor, fără să se respecte procesul de decontaminare! Pericolul pentru sănătatea publică este unul uriaș!”, a scris deputatul USR.

Noi dovezi privind neregulile grave din Spitalul Universitar de Urgență București!Înregistrare Audio!Ieri am prezentat dovezi clare care atestă faptul că la Spitalul Universitar de Urgență București se aruncă în canalizarea Bucureștiului sânge contaminat provenit din sălile de operații ale acestei unități sanitare.Evident, personalul spitalului habar nu avea despre procedurile de decontaminare ale sângelui, epidemiologul spitalului este praf și pulbere și doamna manager Nica a bătut câmpii toată seara pe televizoare că este ok să se arunce sânge în chiuvete și wc-uri și apoi în canalizare pentru că ei respectă proceduri…Nici vorbă!Mai mult decât atât, controlul DSP București a constatat că spitalul a achiziționat aparatură de decontaminare dar au uitat de ea și le țin în cutii, nedesigilate!Conform unei înregistrări audio, abia astăzi de dimineață, la ora 7, în Blocul Operator Central, asistenta șefă a făcut instructajul pentru dezinfecția instrumentarului NU PENTRU DECONTAMINAREA SÂNGELUI, cu o mică parte din personal, cu toate că de câteva săptămâni se operează în sălile din această structură modernizată unde pe alocuri deja cade tavanul!!!Deci, nici la această oră, personalul din săli nu cunoaște procedura de decontaminare pentru că nu o cunoaște nici epidemiologul, nici managerul spitalului, Adriana Nica!!!Cu un tupeu nemărginit, doamna Nica, managerul Spitalului Universitar București amenința cu plângeri penale pe cei care denigrează imaginea spitalului.Ce veți face doamna manager dacă se va dovedi și cu raportul DSP București în față că am avut dreptate și se probează din nou că nu respectați Ordinul de Ministru 1226/2012?Vă dați DEMISIA pentru că sângele contaminat și alte substanțe toxice provenite din spitalul pe care îl conduceți a fost aruncat în canalizarea capitalei cu consecințe incalculabile pentru sănătatea populației?Prezența dumneavoastră la conducerea acestei unități sanitare afectează grav imaginea acestui spital unde cadavrele zac abandonate pe scări!

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Miercuri, 29 ianuarie 2020

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -