- Advertisement -
AcasăNoutati interneVIDEO Radu Banciu, sanctionat cu 5.000 de euro dupa ce spus ca...

VIDEO Radu Banciu, sanctionat cu 5.000 de euro dupa ce spus ca femeilor le place sa fie batute

- Advertisement -

Radu Banciu a fost sactionat cu o amenda de 25.000 de lei (echivalentul a 5.000 de euro) dupa ce a declarat in emisiunea pe care o modereaza la un post de stiri ca femeilor le place sa fie batute.

„Femeia nu știe unde îi sunt lipsurile să nu credeți că din motivul ăsta lipsesc muierile (de pe chatul emisiunii) că le era frică să nu le urechem pentru ortografie. Să nu-i faci curte pe chat, atunci dispare. Atâta timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi Asta e muierea”, a spus Radu Banciu in timpul emisiunii.

Apoi un internaut i-ar fi scris: „bărbații în tandrețuri sunt plictisitori. Bărbatul trebuie să fie puternic, nu moale. De aceea ne plac bărbații inabordabili”, comentariu la care Radu Banciu a reacționat spunând că „99% din femeile pe care le-am cunoscut își doreau să le mai și plesnești din când în când”

„Păi dar până la un punct. Că după aia veniți și vă plângeți că v-a dat cu ranga sau cu parul. Nu mi se pare așa. Bărbatul nu trebuie să fie tare, că nu toți bărbații îs polițiști sau vameși, să aibă alte argumente, după părerea mea. Asta cu bătaia și cu dușmănia știu si eu că toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu, în intimitate, dar în viața reală nu se duce nici una la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate. O relație de tipul ăsta este totalmente inacceptabil. Adică dimpotrivă atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla. E ca și cum ar zice bărbatul: mie îmi trebuie o femeie care să facă numai mâncare sau numai curat. Acestea sunt niște clișee până la urmă”, a mai spus jurnalistul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -