VIDEO Rares Bogdan in campania electorala: Le-am spus tuturor, vreti sa vedeti spitale precum in Occident? Mergeti la Suceava! Sa vedeti ce a facut Flutur cu bani europeni!

Un video a devenit viral pe internet in contextul actualei epidemii de coronavirus. Vicepresedintele PNL Rares Bogdan isi promova cu fast si ovatii proprii baroni de partid in timpul campaniei electorale pentru europarlamnetare de acum 1 an. Intre altele, cu voce tare si mandru nevoie mare, Rares Bogdan cerea mutlimii de oameni sa mearga la Suceava, sa vada “ce spital ca in Occident” ar facut Flutur cu bani europeni.

Publicată de Gheorghita Barau pe Marţi, 31 martie 2020

Reamintim ca in prezent, Suceava reprezinta pricipalul focar al epidemiei de coronvairus in Romania, cu jumatate din numarul total de cadre medicale infectate din tara. Mai mult, in privinta numarului de decese sta de departe cel mai prost din toate judetele, aproape jumatate din numarul total de decese avand loc in acest judet.

Reamintim ca de asemena conducerea Spitalului Judetean Suceava e acuzata de mai multe ilegaltati, intre care ascunderea numarului real de decese timp de o saptamana.

Mai mult, tot conducerea Spitalului Judetean Suceava este acuzat ca a chemat medici infectati si aflati in carantina la lucru in schimbul amenintarii cu fatpul ca vor fi dati afara. Mesajele sefilor spitalului de pe WhatsApp catre angajatii spitalului au fost facute publice de presa.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *