VIDEO Rares Bogdan ofera fake news-ul anului! Vicepresedintele PNL le-a transmis fanilor de pe facebook ca Trump a spus ca SUA a gasit antidotul pentru coronvairus: “VESTE EXTRAORDINARÃ !!! Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata! Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare”

Vicepresedintele PNL Rares Bogdan a oferit fake news-ul anului sau cel putin al inceputului de an. Rares Bogdan si-a anuntat fanii pe facebook ca presedintele american Donald Trump ar fi declarat intr-o conferinta de presa ca Steatele Unite au descoperit tratamentul impotriva coronvairsului si ca acesta vindeca bolnavul de COVID in doar 3 ore dupa ce este administrat.

Care e parte falsa? Totul. Presedintele american nu a spus de fapt niciodata asa ceva, ba chiar nu a fost nici macar pe langa.

Asa zisele afirmatii ale lui Doamnd Trump cu privire la un antidot contra coronvonavirsului sunt complet false si au fost deovedite astfel inca de acum cateva zile de mai multe publicsatii internationale cunoscute.

Donald Trump nici macar nu a atins subiectul legat despre finailzarea unui antidot contra coronvairusului.

Videoclipul în care Trump ar face aceste afirmații a fost publicat pe Facebook pe 19 martie 2020.

Mesajul postării este următorul: „Vești grozave! Vaccinul împotriva virusului Carona este gata. Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare. Îmi scot pălăria în fața oamenilor de știință din SUA. Chiar acum Trump a anunțat că Roche Medical Company va lansa vaccinul duminica viitoare, iar milioane de doze sunt gata!!!”

În realitate, președintele american nu menționează că un vaccin COVID-19 este gata de a fi administrat în clip sau în întreaga conferință de presă din 13 martie, a cărei înregistrare a fost publicată pe canalul oficial YouTube de la Casa Alba.

In videoclip, Matt Sause, CEO și președinte al Roche American de Nord, mulțumește autorităților de reglementare din SUA pentru aprobarea testelor COVID-19 ale companiei sale și spune că lucrează cu agenții federale pentru a livra testele pacienților la nivel național. Compania a susținut că testele pot oferi rezultate în trei ore și jumătate.

Stirea falsa publicata de Rares Bogdan pe contul sa u de facebook (postare stersa intre timp) a adunat in scurt timp nu mai putin de 1.200 de distribuiri. intre cie care i-au stribuit fake news-ul vicepresedintelui PNL a fost si fosta sefa PNL Alina Gorghiu. Aceasta a si si scris pe pagina sa de facebook vizavi de postarea colegului Rares: “Sper că ne spune Rareș ca asta va fi realitatea și pentru România, curând. Vaccinul trebuie făcut cât mai repede!”

Cum multa lumea citise insa in presa despre asa zisa afirmatie a lui Donald Trump legata de un antitodot contra coronvaisrului, afimratie care nu exista in realitate, multi dintre urmatorii lui Rares Bogdan au reactionat vulcanic la fake news-ul distrbiuti de fostul moderator.

„De 2 saptamani stirea! Mai trebuie multe teste, trebuie făcute teste clinice aleatorii, nu pe acelasi gen de pacienti si substanta nu poate fi dată oricui (exista risc de atac.de cord). Nu mai manipula aiurea, oamenii au nevoie de informații corecte, nu de idiotenii in perioada asta!!”, i-a scris un cititor.

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *