- Advertisement -
Acasă Noutati interne VIDEO Sorin Grindeanu: „Am văzut cu toții poziția PNL și a președintelui...

VIDEO Sorin Grindeanu: „Am văzut cu toții poziția PNL și a președintelui Klaus Iohannis în privința alegerilor parlamentare. Aș fi vrut să-i văd mai vehemenți privind măsurile de combatere a pandemiei. În loc să prevină ei măsluiec cifrele. Am văzut asta apropo de București. Înțelegem că dorința PNL și a președintelui e să susțină indiferent ce se întâmplă alegerile”

- Advertisement -

Fostul premier al Romaniei Sorin Grindeanu ii ataca pe liberali si ii acuza ca masluiesc cifrele. Acesta spune ca PNL si Iohannis trag pe cat este posibl de alegerile parlaemntare pentru ca acestea sa se desfasoare „indiferent ce se intampla”. Grindeanu spune ca a observat masluirea cifrelor la nivel de Capitala si transmite Executivului ca ar fi vrut sa il vada la fel de vechement si in combaterea pandemieie precum in desfasurarea alegerilor parlamentare.

„Am văzut cu toții poziția PNL și a președintelui Klaus Iohannis în privința alegerilor parlamentare. Aș fi vrut să-i văd mai vehemenți privind măsurile de combatere a pandemiei. În loc să prevină ei măsluiec cifrele. Am văzut asta apropo de București. Înțelegem că dorința PNL și a președintelui e să susțină indiferent ce se întâmplă alegerile”, a spus Sorin Grideanu într-o conferință de presă.

 

Declarații de presă susținute de prim-vicepreședintele #PSD Sorin Grindeanu la sediul PSD

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 16 octombrie 2020

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here