VIDEO Sorina Pintea, despre şpăgi: “Eu nu am dat bani doctorilor, am dat cadouri din recunoștință. Membrii familiei mele, daca acceseaza un serviciu medical si sunt multumiti, considera ca un buchet de flori nu este ceva deplasat

Sorina Pintea a dat un interviu pentru Realitatea înaintea moțiunii de cenzură care va avea loc peste două zile, moțiune în urma căreia se va decide viitorul profesional al actualului ministru al Sănătății din guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Sorina Pintea a vorbit inclusiv despre şpăgile din spitale. Întrebată de realitatea.net dacă a dat vreodată bani doctorilor, ministrul Sănătăţii a negat, dar a precizat că a făcut “cadouri din recunoştinţă”. 

Redăm mai jos porţiunea de interviu în care Sorina Pintea vorbeşte despre acest subiect.

 – realitatea.net: Sincer, dumneavoastra ati dat vreodata spaga la un doctor? Sigur, pana sa aveti o functie importanta….

– Sigur… Dar eu nu am dat bani niciodata. Am dat cadouri si am facut diferenta si chiar si acum trebuie sa se faca foarte clar diferenta intre plata informala sau spaga si recunostinta. Sigur, am facut si eu cadouri din recunostinta, dar vreau sa stiti ca si acum membrii familiei mele, daca acceseaza un serviciu medical si sunt multumiti, considera ca un buchet de flori nu este ceva deplasat. Si o fac si acum.

Vezi mai jos porțiunea video din interviul acordat de ministrul Sorina Pintea jurnalistului Cristian Otopeanu!

Citește și https://dc360.ro/viorica-nu-ma-tem-de-domnul-barna-ma-tem-de-ceea-ce-s-ar-intampla-daca-domnul-barna-ar-ocupa-functia-de-presedinte-barna-nu-va-intra-in-turul-doi/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.