VIDEO viral: Rares Bogdan inainte ca PNL intre la guvernare: Din respect pentru Diaspora, din respect pentru fratii nostri, care nu au plecat de bine, ci din disperare si din cauza ca erau umiliti si nu si-au mai gasit aici viiotrul, ii asteptam acasa! / Rares Bogdan in prezent despre cei sositi in tara: “Intre 8.000 si 10.000 sunt prostituate adunate de pe toate bordurile din Germania, din Elvetia. De asemena sunt cateva mii de suti, deci cateva mii de hoti de buzunare!”

Un videoclip cu vicepresedintele, PNL Rares Bogdan s-a viralizat intens pe internet. Daca pana sa intre PNL al guvernare, inclusiv pe vremea cand era moderator la Realitatea si era PSD la putere, Rares Bogdan plangea cu drapelul pe umeri pentru suferinta “romanilor nostri plecat peste hotare”, azi acelasi Rares Bogdan are cu totul alte pareri despre diasporeni.

Un videoclip in care apare Rares Bogdan cu cateva luni inainte ca PNL sa intre la Guvernare, il arata pe acesta cum spune ca asteapta Diaspora sa vina din nou acasa, spaund ca “fratii nostir au plecat din tara din disaperare si umilinta, pentru ca nu isi gaseau viitorul in tara”. Acum nu mai departe de 2 zile, conceptiile vicepresedintelui PNL despre diasporeni s-au schimbat radical, acesta delcarand la Romania tv faptul ca o mare parte din cei sositi in tara sunt “prostituate adunate de pe toate bordurile din Germania si din Elveti” iar alte cateva mii “niste hoti de buzunare”.

"Și cum se schimbă unii în curve nici nu îți vine să crezi" – B.U.G. Mafia

Publicată de Guvernu Mandolină pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *