- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban acuza UE de santaj: Comisia Europeana blocheaza Ungariei fondurile din...

Viktor Orban acuza UE de santaj: Comisia Europeana blocheaza Ungariei fondurile din planul de relansare postcovid! Fondurile sunt imprumuturi pe care Bruxellesul nu vrea sa ni le acorde din cauza dezbaterii cu privire la politica noastra fata de LGBTIQ!

- Advertisement -

Premierul Ungariei, Viktor Orban, acuza UE care incearca sa snatajeze din nou Ungaria. Dupa ce in ultimele luni Comsia Europeana a pus la zid Ungaria, punctul culminant fiind atins in vara in timpul Campionatului European de fotbal, UE incearca de aceasta data sa santajeze Ungaria conditionand banii din PNRR cu acceptarea casatoriilor LGBT. Viktor Orban a declarat ca atacurile progresistilor la adresa Ungariei s-au inmultit in special dupa legea data de Guvernul de la Budapesta la inceputul verii cu privire la interzicerea proapagandei LGBT in scoli, licee si gradinite.

“Comisia Europeana blocheaza Ungariei fondurile din planul de relansare postcovid. Fondurile sunt imprumuturi pe care Bruxellesul nu vrea sa ni le acorde din cauza dezbaterii cu privire la politica noastra fata de LGBTIQ.

Fondurile sunt împrumuturi pe care Bruxellesul nu vrea să ni le acorde din cauza dezbaterii cu privire la politica noastră faţă de LGBT+”, a declarat Viktor Orban vineri seara.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here