- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban: Cu fiecare zi care trece, suntem tot mai trasi in...

Viktor Orban: Cu fiecare zi care trece, suntem tot mai trasi in razboi. Puţin câte puţin alunecăm către război. Furnizăm arme distrugătoare, antrenăm militari ucraineni pe propriul nostru teritoriu. Încă nu se trage în noi, dar suntem pe punctul să devenim un beligerant. Europa joacă un joc foarte periculos

- Advertisement -

Premierul consaervator de la Budapesta, Viktor Orban, a atras atentia vineri, ca Europa se implica direct cu fiecare zi care trece, tot mai mult in razboiul dintre Rusia si Statele Unite de pe teritoiul Ucrainei. Politicianul a atras atentia ca in loc de discutii de pace, se funrzieaza tot mai multe arme puternice Ucrainei si un numar tot mai mare de militari ucraineni se antrneeaza in tarile membre NATO. Viktor Orban a atras atentia ca in prezent exista pericolul mai mare ca oricand pentru tarile europene de a deveni tinte in razboi.

„Cu fiecare zi care trece, suntem tot mai trasi in razboi. Puţin câte puţin alunecăm către război. Furnizăm arme distrugătoare, antrenăm militari ucraineni pe propriul nostru teritoriu. Încă nu se trage în noi, dar suntem pe punctul să devenim un beligerant. Europa joacă un joc foarte periculos” a declarat Viktor Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -