- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban dupa ce meltenii din Romania l-au acuzat de "nazism": Imi...

Viktor Orban dupa ce meltenii din Romania l-au acuzat de „nazism”: Imi mentin punctul devedere. În Ungaria, aceste expresii şi fraze reprezintă un punct de vedere cultural, civilizaţional. Ma declar mândru de politica de toleranţă zero a Ungariei fata de imingrantii ilegali adusi in Europa din Africa si Orientul Mijlociu

- Advertisement -

Premierul conservator de la Budapesta, Viktor Orban, a declarat joi, in Austria, dupa intalnirea cu omologul sau Karl Nehammer, ca isi mentine punctul de vedere exprimat in Romania sambata referitor la imigrantii ilegali din Africa si Orientul Mijlociu, spunand ca Ungaria nu va accepta cote de imigranti impuse pentru ca tara sa nu ajunga precum cele din vest in care procentul imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa este in continua crestere, astfel ca in doar cateva decenii, in multe din aceste tari, procentul imigrantilor ilegali il va depasi pe cel al populatiei native. Viktor Orban a mentinat ca punctul de vedere exprimat la sfarsitul saptamanii trecute la Baile Tusnad reprezinta un punct de vedere cultural, civilizational.

„Imi mentin punctul de vedere. În Ungaria, aceste expresii şi fraze reprezintă un punct de vedere cultural, civilizaţional. Ma declar mândru de politica de toleranţă zero a Ungariei fata de imingratii ilegali adusi in Europa din Africa si Orientul Mijlociu” a declarat Viktor Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -