- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban in fata conservatorilor din SUA: Trebuie ca in urma viitoarelor...

Viktor Orban in fata conservatorilor din SUA: Trebuie ca in urma viitoarelor alegeri electorale sau preluam controlul instituţiilor la Washington şi Bruxelles. Sunt aici să vă spun că trebuie să ne unim forţele impotriva progreisistilor. Conservatorii trebuie să-şi creeze propriile reguli împotriva războiului cultural dus de leftisti

- Advertisement -

Premierul conservator de la Budapesta, Viktor Orban, a declarat joi, intr-un discurs tinut in fata conservatorilor din SUA, ca la urmatoarele alegerile electorale din SUA din Europa, conservatorii trebuie sa preia controlul institutiilor de la Washington si Bruxelles. Politicianul a spus ca conservatorii trebuie sa isi uneasca fortele impotriva progresistilor si a razboiului cultural dus de acestia in occident.

„Trebuie să coordonăm mişcarea trupelor noastre, pentru că ne confruntăm cu aceeaşi provocare”, a lansat liderul naţionalist, invitat la marea întâlnire a conservatorilor americani de la Dallas, unde urmează să vorbească şi Donald Trump, relatează AFP.

„Progresiştii de astăzi încearcă să separe civilizaţia occidentală de rădăcinile ei creştine”, a acuzat liderul, asigurând că „ororile nazismului şi comunismului s-au produs pentru că anumite state occidentale şi-au abandonat valorile creştine”.

În ropote de aplauze, Orban, în vârstă de 59 de ani,a insistat asupra necesităţii de a se lua înapoi „controlul instituţiilor” la Washington şi Bruxelles, referindu-se în special la viitoarele alegeri intermediare din SUA din noiembrie.

„Sunt aici să vă spun că trebuie să ne unim forţele”, a mai spus el, invitând conservatorii „să-şi creeze propriile reguli” împotriva unui „război cultural”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -