- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban: "În Ungaria, nu numai că Guvernul a construit un zid...

Viktor Orban: „În Ungaria, nu numai că Guvernul a construit un zid fizic la frontiere și un zid financiar în jurul familiilor, dar a fost ridicat și un zid juridic pentru a proteja copiii de ideologia de gen care îi vizează”

- Advertisement -

Premierul conservator de la Budapesta, Viktor Orban, a apreciat in discursul sau tinut la Conferinta de vara a Uniunii Conservatoare Americane, ca Ungaria lupta impotriva propagandei progresiste construind ziduri impotriva elementelor toxice, dand exemplu zidul fizic impotriva imgrantilor ilegali din Africa si Orientul Mijlociu adusi in Europa de ONG-urile lui Soros, zidul financiar construit pentru a apara familiile si zidul construit pentru a apara viitoarele generatii de propaganda sexuala propagata de ONG-uri, presa, educatie sau politicieni in vestul Europei.

„În Ungaria, nu numai că Guvernul a construit un zid fizic la frontiere și un zid financiar în jurul familiilor, dar a fost ridicat și un zid juridic pentru a proteja copiii de ideologia de gen care îi vizează”, a punctat Orban.

El a menționat, de asemenea, că maghiarii au spus „nu” educației sexuale în școli fără acordul părinților într-un referendum. Istoria Ungariei nu a existat niciodată un referendum în care o majoritate atât de mare a oamenilor să spună nu la ceva, a subliniat Viktor Orbán. El a precizat că, potrivit filosofiei sale politice, familia este locul în care părinții transmit valori generației următoare.

„Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, atunci nimic nu poate salva Occidentul de la distrugere”, a concluzionat liderul de la Budapesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -