- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban: Nu vreau să mă lupt cu alți europeni, dar vreau...

Viktor Orban: Nu vreau să mă lupt cu alți europeni, dar vreau să adaug propriile noastre opinii la decizia europeană comună. Acesta este motivul pentru care participăm la fiecare decizie, ne spunem mereu părerea. Și dacă apare o poziție cu care nu suntem de acord, o vom raporta. Suntem o națiune maghiară independentă. Dacă nu sunt bune pentru noi, le spunem. Dacă nu sunt bune și nu sunt bune, le vom impedica

- Advertisement -

Premierul conservator de la Budapesta, Viktor Orban, a declarat marti, ca Ungaria nu doreste sa se lupte cu alte tari europene, ci cere doar sa ii fie respectate propriile alegeri in ceea ce priveste tara pe care o reprezinta. Viktor Orban a spus ca Ungaria a luat si va lua mereu parte la toate discutiile care au loc in cadrul UE si se va pozitiona in functie de asa cum considera ca este bine pentru ea.

„Uniunea Europeană nu este la Bruxelles. Uniunea Europeană se află la Viena, Budapesta și Varșovia, Berlin și Madrid.

Aceasta este o întrebare foarte importantă. Nu vreau să mă pun cu alți europeni, dar vreau să adaug propriile noastre opinii la decizia europeană comună. Acesta este motivul pentru care participăm la fiecare decizie, ne spunem mereu părerea. Și dacă apare o poziție cu care nu suntem de acord, o vom raporta.

Bruxelles nu este șeful nostru. Suntem o națiune maghiară independentă, suverană. Luăm decizii împreună. Dacă nu sunt bune pentru noi, le spunem. Dacă nu sunt bune și le putem împiedica, decizia comună nu se va lua”, a spus Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -