- Advertisement -
AcasăExternViktor Orban: Vorbim despre un razboi la granita in care sute...

Viktor Orban: Vorbim despre un razboi la granita in care sute de mii de oamen au murit. Un razboi in care se incearca introducerea tuturor tarilor europene in conflict. Conducerea politică pro-razboi, stanga, ataca si va atca constant guvernul maghiar atata timp cat vom ramane in afara razboiului. Am precizat si precizam ca securitatea Ungarie este prioritatea numarul 1. Noi vrem neegocieri de pace si instalrea pacii cat mai rapid

- Advertisement -

Premierul Viktor Orban a declarat vineri ca progresistii UE incerca sa bage toate statlee membre in razboiul Statelor Unite cu Rusia de pe teritoriul Ucrainei. Acesta spune ca stanga foloseste toate intrumnele politice, trecand la santaj si presiuni impotriva Guvenului maghiar pentru a accepta logica distrbiuirii de arme catre Ucraina, ceea ce escladeaza conflictul. Viktor Orban a mentionat ca Ungaria isi doreste negocieri de pace si instalarea cat mai rapida a pacii.

„Vorbim despre un razboi in care zeci de mii de sotii au ramas vaduve, in care zecii de mi de copii au rams orfan si alte ruse întristate. Statele europene împiedică, bat, lovesc, mușcă, mușcă chiar în noi. Ei folosesc fiecare instrument pentru a ne forța să intrăm în război. Conducerea politică pro-război, stânga, atacă si va ataca constant guvernul maghiar atâta timp cât rămânem în afara războiului, dar am precizat clar că securitatea statului nostru maghiar este prioritatea numarul 1 si ca vrem negoiceri de pace cat mai rapid deoarece sustinem doar instalarea pacii” a declarat Viktor Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -