- Advertisement -
AcasăPoliticaVioleta Alexandru isi ataca dur fostii colegii: ”Când îi spui unui om...

Violeta Alexandru isi ataca dur fostii colegii: ”Când îi spui unui om că PSD este ”ciuma roșie”, iar ceea ce faceți voi acum? Băgați PSD-ul la guvernare! Ați mințit electoratul, dragi liberali. Ați trădat oamenii, dragi liberali! La fel a făcut și PSD: au vorbit urât despre PNL, au spus că au vândut țara. Ați mințit electoratul, a fost o minciună!”

- Advertisement -

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, si-a atacat dur fostii colegi liberali de la tribuna Parlamentului in urma cu scurta vreme. Violeta Alexandru si-a acuzat fostii colegi din PNL ca si-au mintit electoratul si s-au unit cu PSD dupa ce ani intregi i-au apostrofat pe social demcorati numindu-i „ciuma rosie”. Fostul ministru a acuzat ulterior PSD de asemenea de discurs dublu, amintind ca i-a acuzat pe liberali incliusv in ultimul an ca fura si sunt niste hoti, pentru ca in cele din urma sa dea mana cu acestia.

”Când îi spui unui om că PSD este ”ciuma roșie”, iar ceea ce faceți voi acum? Băgați PSD-ul la guvernare! Ați mințit electoratul, dragi liberali. Ați trădat oamenii, dragi liberali!

La fel a făcut și PSD: au vorbit urât despre PNL, au spus că au vândut țara. Ați mințit electoratul, a fost o minciună!

Să știți că nu toți suntem doar după bani, nu toți suntem la fel. Electoratul liberal știe că cel mai important este cuvântul și atunci când te uiți în ochii lui și îi ceri votul este important să-ți respecți cuvântul!

Ați mințit dragi colegi de la PNL, i-ați trădat pe români!

Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină. Le spuneam colegilor de la PNL dacă le place cum vorbește Marcel Ciolacu ceea ce va face PSD.

Am stat în Piață în frig împotriva lui Sorin Grindeanu, iar acum PNL îl acceptă în Guvern. O băgați în Guvern pe Gabriela Firea, cea care îi spunea președintelui Klaus Iohannis că nu este un om complet pentru că nu are copii. A intrat în Guvern chiar la Ministerul Familiei, ce ironie!”, a spus Violeta Alexandru.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -