Viorica, datoare vândută la PSD! Colegii o pun pe fosta lor șefă de partid să plătesacă pe persoana fizică datoriile partidului în urma campaniei prezidențiale. Viorica nu ar fi avut un media-plan și că ar fi decis singură numărul și durata aparițiilor TV, astfel că unele televziuni i-ar fi cerut și 7.000 de euro pe minut iar sumele datorate acum de PSD sunt imense

Viorica Dăncilă e datoare partidului pe care l-a condus 2 ani. Fosta șefă PSD și-a decis între cele două tururi singură aparițiile televizate, fără consultări cu nimeni din partid, iar unele dintre posturile TV i-ar fi cerut și 7.000 de euro pe minut. Acum datoriile PSD sunt gigantice, iar partidul o pune pe Viorica să își asume singură deciziile de a apărea la televizor în timpul campaniei. Colegii care o țineau în puf până mai ieri o pun pe fosta lor șefă să plătescă întreaga datorie a partidului care rezultă dintre cele două săptâmâni între tutul 1 și turul 2.

Săptămâna viitoare, liderii interimari ai PSD se întrunesc într-o ședința în care se va discuta despre datoria rămasă după alegerile prezidențiale, mai ales că nu au primit încă toate facturile cu banii pe care ii au de plătit.

Aceștia au scris deja o adresa de refuz a plății facturilor emise post-campanie. Acest document va fi, de fapt, o înștiințare prin care instituțiile care nu au emis încă facturi pentru PSD sunt informate că acestea trebuie achitate de candidat, nu de partid.

În acest document sunt trecute și datele personale ale Vioricăi Dăncilă.

Citește și https://dc360.ro/romania-a-invins-ungaria-la-hanbal-in-ultima-secunda-cu-un-gol-inscris-de-cristina-neagu-dintr-o-aruncare-de-la-7-metri-nationala-s-calificat-in-main-round-ul-campionatului-mondial-de-handbal/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *