- Advertisement -
AcasăPoliticaViorica: "Marcel îi e supus total lui Iohannis, deci coordonează atît activitatea...

Viorica: „Marcel îi e supus total lui Iohannis, deci coordonează atît activitatea parlamentului cît și a guvernul și pe cea prezidențială. A fost un calcul electoral care l-a liniștit foarte multpe Iohannis, e mulțumit cu tot ceea ce se întîmplă. Aducerea PSD la guvernare îi conferă liniște deplină, 70% în parlament, ascultă toată lumea ceea ce spune”

- Advertisement -

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, il acuza pe urmasul sau la tronul PSD, Marcel Ciolacu, ca ii este supus total locatarului de la Cotroceni. Politicanul isi acuza fostii colegii de partid ca au facut un clacul politic alaturi de presedintele Iohannis din care toata lumea are de castigat, PSD-stii intrand la guvernare, iar Iohannis fiind stapaanul de facto al Guvernului si peste 70% din Parlament.

”Au făcut asta sub oblăduirea dlui.Iohannis, știu că dl.Ciolacu se supune și acum cerințelor dlui.președinte Iohannis. Aducerea PSD la guvernare îi conferă (lui Iohannis n.n.) liniște deplină, 70% în parlament, ascultă toată lumea ceea ce spune, Marcel Ciolacu îi e supus total, deci coordonează atît activitatea parlamentului cît și a guvernul și pe cea prezidențială. A fost un calcul electoral care l-a liniștit foarte mult, e mulțumit cu tot ceea ce se întîmplă” a declarat Viorica Dnaciua, joi, intr-un interviu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -